Busquets by bol ochotný opustiť Barcelonu kvôli Guardiolovi

NETKY.SK • 10 Február 2016, 12:19 • 2 min
Busquets by bol ochotný opustiť Barcelonu kvôli Guardiolovi

BARCELONA - Stredopoliar španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Sergio Busquets pripustil, že by v budúcnosti mohol prestúpiť do iného klubu. Zároveň však dodal, že by bol ochotný zamieriť iba do organizácie, v ktorej bude trénovať jeho niekdajší kouč Pep Guardiola. Štyridsaťpäťročný odborník sedí momentálne na lavičke nemeckého Bayernu Mníchov, v lete zamieri do anglického Manchestru City.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný defenzívny stredopoliar patrí k oporám Barcelony od roku 2008, šancu v prvom mužstve mu prvýkrát dal práve Guardiola. "Dlhujem mu veľa a bolo by pre mňa cťou zahrať si znova pod jeho vedením," vyhlásil Busquets v rozhovore pre televíznu stanicu ESPN.

 

Osemdesiattrinásobný španielsky reprezentant má aktuálne v Barcelone kontrakt platný do 30. júna 2019. Súčasťou zmluvy je aj výkupná klauzula vo výške 150 miliónov eur. Busquets priznal, že na svete existujú iba dvaja ľudia, ktorí by ho dokázali presvedčiť na odchod z Barcelony. "Počúvnem iba moju ženu a Pepa Guardiolu," skonštatoval Sergio Busquets.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona