Busquets a Abidal nepomôžu Barcelone proti Bayernu

NETKY.SK • 1 Máj 2013, 10:38 • 2 min
Busquets a Abidal nepomôžu Barcelone proti Bayernu

BARCELONA - Tréner španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Tito Vilanova nemôže rátať v stredajšej semifinálovej odvete Ligy majstrov 2012/2013 proti Bayernu Mníchov s dvojicou zranených - stredopoliarom Sergiom Busquetsom a obrancom Éricom Abidalom.

slovakia

left justify in out

V prvom semifinálovom dueli utrpeli hráči "blaugranas" zahanbujúcu prehru 0:4 a najmä zranenie stredopoliara Busquetsa výrazne oslabí silu Barcelony.

"Sergio Busquets a Éric Abidal v stredu nenastúpia. Sergio si nestihol vyliečiť poranené slabiny a Éric si privodil zranenie lýtka," uvádza sa v stanovisku tímu z Camp Nou na ich oficiálnej internetovej stránke. Napriek štvorgólovému manku Barcelončania nerezignovali. "Sme Barcelona a my sa nevzdávame. Stále je pred nami 90 minút. Myslím si, že aj Bayern vie, že ešte nie je koniec," povedal kouč Vilanova na predzápasovej tlačovej konferencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies