Burzy Binance, Bitfinex a Bittrex prestali prijímať registrácie nových používateľov

NETKY.SK • 8 Január 2018, 10:51 • 2 min
Burzy Binance, Bitfinex a Bittrex prestali prijímať registrácie nových používateľov

LONDÝN – S rastúcimi cenami kryptomien rastie priamo úmerne aj dopyt po nich. Práve tento faktor zapríčinil, že burzy kryptomien sú zaplavené registráciami nových užívateľov, ktorý viedol k veľkým problémom s infraštruktúrou. Niektoré burzy sa tak rozhodli, že pristúpia k dočasnému obmedzeniu nových registrácií.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V druhej polovici roku 2017 zaznamenali burzy kryptomien rekordné čísla pri registrácii nových užívateľov. Burza Binance informovala, že počet nových registrácií dosiahol 250.000 denne, Coinbase hlásila 100.000 a Kraken 50.000 nových používateľov každý deň.

 

img

 

STOP

 

Masívny nárast nových používateľov kryptomien ochromil infraštruktúru mnohých búrz. Napríklad burza Kraken mala v priebehu roka 2017 veľké problémy s bežnou použiteľnosťou. Burza na túto situáciu reagovala tak, že zakázala niektoré z pokročilých typov objednávok, znižovala cenovú presnosť a iniciovala rozsiahlu reštrukturalizáciu systému.

 

Bittrex bola jednou z prvých búrz, ktorá zastavila registráciu nových používateľov. V decembri 2017 táto americká burza oznámila, že v posledných týždňoch zaznamenali obrovský počet nových registrácií.

 

img

 

Okrem Bittrexu museli pristúpiť k podobným opatreniam aj ďalšie dve platformy - Bitfinex a Binance. Pri pokuse o novú registráciu na burze Bitfinex sa zobrazila správa, že vytvorenie nového účtu bolo dočasne pozastavené.

 

img

 

Burza Bitfinex sa zameriava na profesionálnych obchodníkov. Podľa ich stanoviska pristúpili k tomuto rozhodnutiu z dôvodu, že nechceli ohroziť kvalitu služieb pre ich existujúcich obchodníkov tým, že by zaplavili systém novými malými účtami.

 

img

 

Burza Binance tiež musela pozastaviť registrácie počas aktualizácie infraštruktúry. Zatiaľ čo Bittrex a Binance neuviedli žiadne časové obmedzenie na opätovné povolenie nových registrácií, Bitfinex má v úmysle povoliť registrácie od 15. januára 2018.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies