Burza KuCoin spustila nové obchodné páry pre Bitcoin Cash

NETKY.SK • 21 Január 2018, 20:00 • 2 min
Burza KuCoin spustila nové obchodné páry pre Bitcoin Cash

HONKONG – Burza KuCoin tento týždeň oznámila spustenie obchodovania s novými pármi kryptomien voči Bitcoinu Cash (BCH).

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V tlačovej správe spoločnosti sa uvádza, že obchodovanie bolo spustené 17. januára 2018 o 15.00 hod. CET. Vedenie burzy sa rozhodlo zaviesť nové obchodné páry pre BCH z dôvodu početných požiadaviek ich používateľov.

 

img

 

Na začiatok šesť párov

 

Burza KuCoin, ktorá sídli v Hongkongu, nedávno zverejnila svoje plány na pridanie Bitcoinu Cash do svojho portfólia, aby umožnila používateľom obchodovať s novými pármi kryptomien. Používatelia budú mať odteraz možnosť obchodovať so šiestimi novými pármi: KuCoin Shares (KCS) / Bitcoin Cash (BCH), Achain (ACT) / Bitcoin Cash (BCH), Datum (DAT) / Bitcoin Cash (BCH), Asch (XAS) / Bitcoin Cash (BCH), UTRUST (UTK) / Bitcoin Cash (BCH) a Dent (DENT) / Bitcoin Cash (BCH).

 

KuCoin tvrdí, že je prvou burzou na trhu kryptomien, ktorá túto možnosť ponúka. Podľa údajov z 11. januára sa v prvom týždni roku 2018 strojnásobil počet používateľov a aktuálne ich je 500.000.

 

img

 

Obchodovanie s Bitcoin Cash však nie je úplnou novinkou na trhu, keďže luxemburská burza Bitstamp začala obchodovať s pármi BCH / BTC, BCH / EUR a BCH / USD ešte 5. decembra 2017. Burza CoinEx, ktorá sídli v Spojenom kráľovstve, oznámila podobné plány tiež začiatkom decembra 2017.

 

Ponuka burzy KuCoin je však jedinečná v tom, že ponúka naozaj širokú škálu alternatívnych kryptomien a túto ponuku dokonca plánuje ďalej rozširovať. Do portfólia by mali čoskoro pribudnúť obchodovateľné páry Bitcoin Cash (BCH) / Red Pulse (RPX), Bitcoin Cash (BCH) / QLINK (QLC), Bitcoin Cash (BCH) / DeepBrain Chain (DBC), Bitcoin Cash (BCH) / Bounty0x (BNTY), Bitcoin Cash (BCH) / Dragonchain (DRGN), Bitcoin Cash (BCH) / Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) / Oyster (PRL). Presný dátum spustenia týchto dvojíc burza upresní.

 

img

 

Veľká propagačná kampaň

 

Spolu so spustením nových obchodných párov vyhlásila burza KuCoin aj obrovskú propagačnú kampaň pre všetkých obchodníkov, počas ktorej venuje KCS tokeny v hodnote 250.000 dolárov a k tomu ešte prihodí päť Bitcoinov. Každý obchodník má šancu získať odmenu v štyroch rôznych súťažiach, ktoré nájdete TU.

 

Burza KuCoin

 

Burza KuCoin bola spustená 15. septembra 2017 a obchoduje sa na nej výlučne kryptomenou voči kryptomene, čiže nepodporuje žiadne fiatové meny. Portfólio digitálnych aktív je mimoriadne rozsiahle a okrem toho platforma používa vlastné tokeny KuCoin Shares (KCS) podobne ako burza Binance. Burza KuCoin neponúka maržové obchodovanie a nie je stanovená ani minimálna investícia. Burza ponúka zákaznícky servis 24 hodín denne a sedem dní v týždni a počas svojej krátkej existencie zaviedla tradíciu, že uvádzajú na trh nové obchodné páry ešte predtým, ako sa dostanú na veľké burzy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies