Burza Huobi.Pro integrovala DASH, cena okamžite vzrástla

NETKY.SK • 9 November 2017, 08:00 • 2 min
Burza Huobi.Pro integrovala DASH, cena okamžite vzrástla

SINGAPUR – Burza Huobi.Pro, ktorá patrí medzi najväčšie na svete, včera integrovala do svojho portfólia kryptomenu DASH. V rovnakom termíne boli povolené aj vklady a výbery tejto kryptomeny.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na obchodovanie DASH/BTC a DASH/USDT si však používatelia museli počkať do dnešného dňa. Pozitívne správy o integrovaní DASH na singapurskej burze viedli k nárastu hodnoty o 13,8% v priebehu siedmich hodín. V čase písania tohto článku (10.11.2017 9:40) sa cena kryptomeny DASH pohybovala na úrovni 324,84 dolárov, s celkovou trhovou kapitalizáciou takmer 2,5 miliardy USD. To z nej robí šiestu najväčšiu digitálnu menu na svete.

 

img

Čo je DASH?


DASH je decentralizovaná kryptomena, ktorá má v porovnaní s Bitcoinom nové návrhy mechanizmu konsenzu, potvrdenia transakcií a funkciu anonymných transakcií. Tieto vlastnosti robia z DASH jedinečné digitálne aktívum, ktoré si na trhu našlo stabilné miesto. Technológia InstantSend robí DASH vhodnejšou kryptomenou pre rôzne platobné transakcie.

 

img

 

 

 

 

 

 

Spoločnosť Huobi

Spoločnosť Huobi 31. októbra oznámila, že zriadila pobočky v Singapure, Južnej Kórei, Hongkongu a v Číne. Dcérske spoločnosti zahŕňajú Huobi.Pro – inovatívnu burzu digitálnych aktív pre globálnych profesionálnych investorov, Huobi Korea – burza digitálnych aktív, ktorá obchoduje v kórejských wonoch, Huobi China – profesionálny poskytovateľ integrovaných informácií a výskumných služieb a spoločnosťou Huobi Wallet – ktorá poskytuje používateľom na celom svete služby digitálneho spravovania aktív.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies