Burza Coinbase umožní výber Bitcoin forkov

NETKY.SK • 8 Apríl 2018, 14:00 • 2 min
Burza Coinbase umožní výber Bitcoin forkov

SAN FRANCISCO – Burza Coinbase oznámila, že v nasledujúcom mesiaci bude podporovať výber Bitcoin forkov na svojich produktoch.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Burza oznámila, že umožní pohodlný výber aktív spojených s Bitcoin forkami, avšak zároveň zdôraznila, že momentálne nemá v pláne povoliť obchodovanie s týmito aktívami. Rovnako nemá v pláne podporovať novovytvorené aktíva cez hard forky na Coinbase Commerce.

 

 

 

Výber rôznych Bitcoin forkov bude možný aj na burze GDAX a štruktúra na výber týchto aktív bude vytvorená aj na Coinbase Custody.

 

Hard fork digitálnej meny vzniká odčlenením od pôvodných blockchain pravidiel s tým, že história transakcií sa zdieľa len do určitého času a dátumu. Medzi hlavné forky Bitcoinu patria Bitcoin Private (BTCP), Bitcoin Cash (BCH) a Bitcoin Gold (BTG).

 

img

 

Začiatkom týždňa sa na konferencii Deconomy 2018 v Južnej Kórei dostali do slovnej roztržky generálny riaditeľ spoločnosti Bitcoin.com a zástanca Bitcoin Cash Roger Ver a Samson Mow, šéf stratég spoločnsoti Blockstream kvôli škálovateľnosti Bitcoinu. Ver obvinil Bitcoin Core tím Samsona Mowa, že "... rozšíril Bitcoin ekosystém do tisíc a jednej alternatívnej kryptomeny a oneskoril tak celosvetové prijatie digitálnych mien a roky."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies