Burza Coinbase dostala zelenú na zalistovanie kryptomien považované za cenné papiere

NETKY.SK • 17 Júl 2018, 16:00 • 2 min
Burza Coinbase dostala zelenú na zalistovanie kryptomien považované za cenné papiere

SAN FRANCISCO – Kryptoburza Coinbase získala povolenie od Americkej komisie pre cenné papiere a burzy (SEC) a Regulačného úradu pre finančný priemysel (FINRA) na zalistovanie digitálnych mien považovaných za cenné papiere.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

SEC a FINRA schválili burze Coinbase akvizíciu obchodníkov s cennými papiermi Keystone Capital Corp., Venovate Marketplace Inc. a Digital Wealth LLC. Táto dohoda umožní spoločnosti Coinbase rozšíriť svoju ponuku o tokeny považované za cenné papiere a pôsobiť ako maklér, alternatívny obchodný systém a registrovaný investičný poradca.

 

img

 

Minulý týždeň burza Coinbase oznámila, že zvažuje zalistovanie piatich nových kryptomien do svojho portfólia. Ide o kryptomeny Cardano (ADA), Basic Attention Token (BAT), Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) a 0x (ZRX). Coinbase však upozornila, že nezaručuje zalistovanie týchto digitálnych aktív na obchodovanie.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies