Burza Binance pozastavila obchodovanie a výbery kvôli nešpecifikovanému riziku

NETKY.SK • 27 Jún 2018, 13:00 • 2 min
Burza Binance pozastavila obchodovanie a výbery kvôli nešpecifikovanému riziku

HONGKONG – Kryptoburza Binance pozastavila obchodovanie a výbery kvôli upozorneniu o riziku a to aj napriek dokončeniu plánovanej aktualizácie systémov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Binance ešte v nedeľu oznámila, že na utorok 26.júna chystá plánovanú 4-hodinovú odstávku kvôli aktualizácii systémov. Včera však burza najprv informovala o predĺženom čase odstávky, ale neskôr oznámila, že aktualizácia je hotová a obchodovanie bude spustené o 9:30 hodine (UTC). V zápätí však prišlo ďalšie oznámenie, že spustenie obchodovania a výberov sa odkladá kvôli možnému riziku, ktoré však burza bližšie nešpecifikovala.

 

img

 

"V dôsledku varovania nášho systému riadenia rizík bude spustenie obchodovania a výberov odložené. Sledujte nás prosím aj naďalej, budeme vás informovať o opätovnom spustení obchodovania aj výberov. Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti a ďakujeme vám za trpezlivosť."

 

V januári zaznamenala nečakané predĺženie aktualizácie svojich systémov aj americká burza Kraken, ktorá bola mimo prevádzky takmer 60 hodín.

 

img

 

Binance je v súčasnosti druhou najväčšou burzou na svete podľa objemu obchodovania, keď poďla údajov CoinMarketCap sa na nej denne nakúpia a predajú kryptomeny v hodnote 945 miliónov dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies