Burza Binance dnes zalistovala kryptomenu NEM

NETKY.SK • 20 Marec 2018, 18:00 • 2 min
Burza Binance dnes zalistovala kryptomenu NEM

HONGKONG – Pre majiteľov kryptomeny NEM (XEM) máme veľmi dobrú správu. Dnes túto kryptomenu zalistovala významná burza Binance, na čo trh okamžite zareagoval.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Podľa informácií z burzy sa od dnešného dňa dajú na Binance obchodovať páry NEM (XEM)/Binance Coin (BNB), NEM (XEM)/Bitcoin (BTC) a NEM (XEM)/Ethereum (ETH). Kryptomena NEM má za sebou veľmi zlé obdobie a vo februári mala najhorší výkon z TOP25 podľa trhovej kapitalizácie.

 

img

 

Koncom januára hackeri napadli japonskú kryptoburzu Coinchcek a ukradli tokeny kryptomeny NEM v hodnote viac ako 520 miliónov dolárov. Cena NEM okamžite výrazne klesla a nejavila žiadny známky zotavenia. Hodnota NEM trochu vzrástla po oznámení burzy Coincheck, že odškodní všetkých 260.000 klientom, ktorí pri hackerskom útoku prišli o svoje tokeny.

 

img

 

Po dnešnom zalistovaní NEM na burze Binance prišlo k okamžitému rastu ceny. Za necelú hodinu po zverejnení tejto informácie vzrástla cena NEM o viac ako 20% z 0,28 USD na 0,34 USD. Pokiaľ by sme porovnali nárast ceny NEM voči Bitcoinu, tak by to bolo takmer 25%, keď hodnota narástla z 3.300 satoshi na 4.047 satoshi.

 

 

 

 

V priebehu týždňa klesla hodnota NEM približne o 26% a pri pohľade na minulý mesiac to bolo až 36% z 0,52 USD.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona