Búrlivé rozvody

NETKY.SK • 17 Marec 2018, 07:56 • 2 min
Búrlivé rozvody

BRATISLAVA - Rozvod nie je v dnešnej dobe nič neobvyklé. Manželia sa zväčša snažia o rozdelení dohodnúť v tichosti bez zbytočných svedkov. V svete celebrít to však dokáže len málokto.

slovakia

left justify in out

Denise Richards a Charlie Sheen

Manželstvo trvalo iba štyri roky, o rozvod požiadala Denise v roku 2005, kedy zistila, že nekonečné večierky plné drog a alkoholu nezvláda. Sheenovi stihla porodiť dve dcéry. Dokonca sa starala o jeho dvojčatá, ktoré splodil s Brooke Muellerovou, keď bola na liečení. Napriek tomu ju dodnes Sheen verejne uráža a osočuje ju z toho, že je zlá matka. Charlie míňal tisíce dolárov za prostitútky, hral hazardné hry a ku všetkému prepadol závislosti na omamných látkach. Kráska na súde dokonca vyhlásila, že Charlie sleduje detské porno, pričom sa vytasila s tvrdením, že herec patrí do väzby, pretože asi zneužíva obe ich dcéry.

 

obrazok

 

Amber Heard a Johnny Depp

Aj situácia okolo tohto páru bola poriadne vyostrená. Amber 15 mesiacov od svadby vyhlasovala do celého sveta, že ju Johnny bije hlava nehlava. Tiež ju mal niekoľkokrát znásilniť a psychicky týrať. Súd takému obvineniu neprikladal veľkú váhu, kým bisexuálna fešanda neposkytla domáce video zo spoločného hniezdočka. Na ňom bolo jasne vidieť, že opitý Depp hádže po modelke fľašu alkoholu. Zakrátko Amber zverejnila fotky modrín ako dôkaz domáceho násilia. Pirát z Karibiku musel vysoliť odstupné vo výške siedmich miliónov dolárov a šiel zapiť žiaľ.

 

obrazok

 

Elin Nordegren a Tiger Woods

Manželstvo najlepšieho svetového golfistu Tigera Woodsa a modelky Elin Nordegren bolo po šiestich rokoch oficiálne ukončené. Príčinou bola športovcova nevera. Tá si u neho vyžiadala poriadne vysokú daň. Woods sa snažil zväzok s niekdajšou švédskou modelkou, s ktorou má dve deti, zachrániť. Na niekoľko mesiacov prerušil kariéru a na špecializovanej klinike sa liečil zo závislosti od sexu. Rozpadu manželstva však nezabránil. Hovorí sa, že jedného osudného dňa Elin "prešla" golfistovi mobil a našla v ňom šteklivé esemesky od inej ženy. Blondínka nelenila a ihneď jej zavolala. To vytočilo Woodsa, takže nasadol do auta a chcel z bojovej zóny utiecť. Čo čert nechcel, po pár kilometroch so svojím SUV narazil do stromu. To bol však len začiatok. Pár dní po tejto udalosti prehovorilo ďalších 15 golfistových mileniek a Tiger Woods sám priznal, že svojej žene bol neverný celkom 120 krát.

 

obrazok

 

Kim Kardashian a Kris Humphries

Honosná veselica a po 72 dňoch žiadosť o rozvod? Tak nejako by sa dal komentovať počin Kim Kardashian, ktorá si vzala basketbalistu NBA. Už na svadobnej ceste vraj vedela, že to bol jeden veľký omyl, takže sa usilovala o to, aby sa z chomúta vyvliekli. To ale športovec nehodlal nechať len tak. Po niekoľkých mesiacoch vzájomného obviňovania to tmavovlasá kráska s väčším pozadím vyriešila po svojom - začala chodiť so svojím terajším partnerom Kanyem Westom. Keďže čoskoro otehotnela, Kris Humphries musel chtiac-nechtiac zaradiť spiatočku a pristúpiť na dohodu.

 

obrazok

 

Jennifer Aniston a Brad Pitt

Manželstvo hereckých hviezd skončilo, keď Brad Pitt začal natáčať snímku Pán a pani Smithovci. Podľahol kúzlu Angeliny Jolie, čo sa samozrejme čoskoro rozkríklo. Fešák sa neveru snažil ututlať a neustále sa dušoval, že je to ohováranie. Jennifer mu najprv verila, lenže potom miera jej trpezlivosti definitívne pretiekla. Vystúpila v jednej televíznej talk show, kde na svoju bývalú kamarátku Angelinu nahádzala toľko špiny, koľko len mohla. Ako víťaz z toho vykorčuľovali Pitt, ktorý konečne dosiahol svoje a zbavil sa nechcenej manželky.

 

obrazok

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies