Búrliváka Nicka Diaza zatkli!

NETKY.SK • 16 September 2014, 11:10 • 2 min
Búrliváka Nicka Diaza zatkli!

LOS ANGELES - Bývalý vyzývateľ welterovej váhy Nick Diaz bol zatknutý kvôli jazde pod vplyvom alkoholu vo svojom rodnom meste Stocton v Kalifornii. Miestna policajná hliadka ho zastavila pri bežnej kontrole o 2:20 ráno.

slovakia

left justify in out

Hliadka zistila, že je pod vplyvom alkoholu a previezli ho do najbližšej väznice. Nick bol však veľmi agresívny a kvôli jeho chovaniu dostal nemalú pokutu. Seržant Stephen Maynard potvrdil, že Nick chcel zničiť dôkazy tým, že sa vypýtal na WC, kde začal nasilu vracať, aby mu vyšiel z tela alkohol.  

 

Nick bol však prepustený na vlastnú kauciu 12 hodín po vytriezvení. Budú ho však naďalej žalovať vo veci marenia dôkazov  a za šoférovanie s pozastavenou licenciou.

 

Diaz ešte nedal žiadny komentár alebo vyjadrenie kde by objasnil svoje činy hovorilo zaňho  však UFC a to takto: "Sme si plne vedomí čo sa teraz udialo aj to, že  stále prebieha právny proces čaká sa však na zhromažďovanie dôkazov a faktov. Nick Diaz bude mať priestor pre riešenie a vyjadrenie sa k celej veci. Veríme, že sa to dorieši a Diaz bude môcť bojovať v januári podľa plánov."

Už sme Vám priniesli článok o návrate Nicka Diaza a Andersona Silviu do oktagonu v spoločnom zápase v strednej váhe. Udalosť je naplánovaná  na 311.1.2015 pod taktovkou UFC 183. Diaz podpísal zmluvu z ufc opäť na tri zápasy a toto bude prvý z nich.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies