Búrlivák Nate Diaz je späť v UFC

NETKY.SK • 29 December 2015, 10:33 • 2 min
Búrlivák Nate Diaz je späť v UFC

LAS VEGAS - Nebol to síce hlavný zápas večera, ale bol to určite jeden z najlepších zápasov na UFC on Fox 17. V perfektnej forme sa v ňom predstavil jeden z bratov Diazovcov, Nate.

slovakia

left justify in out

Mladší z bratov Nate, sa dostal na hlavnú kartu UFC on Fox 17, kde zápasil proti skúsenému Michaelovi Johnsonovi. Podľa štatistík mal väčšiu šancu práve Johns. Síce posledný zápas prehral ale predtým mal štvorzápasovú víťaznú šnúru, kedy podal presvedčivé výkony. No kontroverzný Nate sa vykašlal na štatistiky a po veľmi peknom výkone si odniesol víťazstvo.

 

Nate zápasil naposledy minulý rok v decembri. Vtedy prehral úplne jednoznačne s terajším držiteľom titulu v ľahkej váhe s Rafaelom dos Anjosom. Väčšina fanúšikov si myslela, že po takom slabom výkone neuvidia nič iné ani teraz. Nate vtedy povedal, že bol chorý a zranený. No takéto výhovorky po prehre nikoho nezaujímajú. Keď Diazovci vyhrávajú tak väčšinou po veľmi presvedčivých výkonoch, ale keď prehrajú tak potom nasleduje vlna výhovoriek. Po prehre s Rafaelom dos Anjosom si už viacerý mysleli, že to je koniec jeho profesionálnej kariéry.

 

Toto všetko bolo pred rokom, o Netovi sa toho veľa nenahovorilo v popredí bol stále jeho brat. Ktorého potrestali zatiaľ nevídaným spôsobom. Do povedomia fanúšikov sa mohol dostať až minulý týždeň na tlačových konferenciách, kde sa predviedol v skvelej forme. Bol vysekaný a úplne kľudný a psychicky vyrovnaný.

 

Zápasilo sa v troch päť minútových kolách.

 

V prevej fáze bol Nate trocha prispatý, ale potom sa nakopol a predviedol klasický Diázovský štýl: Dravo-agresívno-provokačný box v ktorom je fakt dobrý. Na Johnsonovi bolo vidno, že zostal trocha zaskočený predpokladal asi hladší priebeh. Nate kontroloval celý zápas s prehľadom, popri tom je Johnshon jeden najlepší boxer vo váhe. Ale v tomto zápase nemal veľa šancí a Nate to dotiahol do víťazného konca. Nate hneď v pozápasovom rozhovore ešte v ringu vyzval Conora McGregora na zápas. Samozrejme zasa v Diazovskom štýle, keď asi 90% z výzvy musela televízia fox "vypípať".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona