Búrlivák Kyrgios so skráteným dištancom, pristúpil na plán pomoci

NETKY.SK • 31 Október 2016, 15:57 • 2 min
Búrlivák Kyrgios so skráteným dištancom, pristúpil na plán pomoci

CANBERRA - Austrálsky tenisový búrlivák Nick Kyrgios napokon bude pykať iba tri turnajové týždne namiesto ôsmich za nedostatok úsilia a nešportové správanie na podujatí ATP World Tour Masters 1000 Rolex v čínskom Šanghaji.

slovakia

left justify in out

Hráčov manažment ani národná asociácia Tennis Australia sa k informácii nevyjadrili, ale Asociácia tenisových profesionálov (ATP) podľa austrálskej agentúry AAP (zdieľal to napríklad web Canberra Times) potvrdila, že hráč pristúpil na plán pomoci. ATP neuviedla detaily, poukázala na dôvernosť. Ak by 21-ročný rodák z Canberry neabsolvoval poradenský program u športového psychológa alebo alternatívu tohto typu schválenú ATP, nútene by absentoval až do 15. januára 2017.

 

Momentálne 14. muž renkingu Kyrgios vzbudil rozruch, keď 12. októbra krátko po zisku titulu v Tokiu vypustil duel 2. kola v Šanghaji proti Nemcovi Mischovi Zverevovi (3:6, 1:6). Pôvodne dostal pokutu dovedna 16 500 USD, Asociácia tenisových profesionálov (ATP) mu dodatočne vyrubila ďalších 25 000 USD a spomenutý dištanc.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies