Búrka narobila problémy v podtatranskej oblasti

NETKY.SK • 25 August 2011, 12:54 • 2 min
Búrka narobila problémy v podtatranskej oblasti

Búrka narobila problémy v podtatranskej oblasti - Slovensko Silná búrka, ktorá sa podvečer prehnala podtatranskou oblasťou, opäť narobila problémy. Dispečer Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Pavol Palša informoval, že voda za

slovakia

left justify in out

img

Silná búrka, ktorá sa podvečer prehnala podtatranskou oblasťou, opäť narobila problémy. Dispečer Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Pavol Palša informoval, že voda zaliala pivnice a suterény rodinných domov v okresoch Kežmarok a Poprad.
      Hasiči ešte stále zasahujú v Tatranskej Lomnici, kde zaplavilo niekoľko rodinných domov a dva hotely. Prívalová vlna zasiahla aj mesto Kežmarok, hasiči odstraňujú nahromadenú vodu na ulici Slavkovskej. Problémy sú tiež v Stráňach pod Tatrami a Mlynčekoch.
      Búrková činnosť sa začala krátko pred 18.00 h, v súčasnosti sa situácia podľa Palšu upokojila, voda už na väčšine postihnutých miest opadla. Hasiči odčerpávajú vodu zo zaplavených pivníc a odstraňujú následky búrky.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies