Bullet for My Valentine vydajú v auguste album Venom

NETKY.SK • 19 Máj 2015, 09:35 • 2 min
Bullet for My Valentine vydajú v auguste album Venom

CARDIFF - Waleská kapela Bullet for My Valentine plánuje 14. augusta vydať album Venom. Novinka bude obsahovať jedenásť skladieb, medzi ktorými je aj prvá ochutnávka v podobe piesne No Way Out.

slovakia

left justify in out

Podľa speváka a gitaristu zoskupenia Matta Tucka, Venom je najagresívnejšou štúdiovkou, akú formácia kedy nahrala a je na ňu veľmi hrdý. O produkciu sa postarali Carl Bown a Colin Richardson.


Bullet for My Valentine vznikli v roku 1998, pričom v prvých rokoch pôsobili pod názvom Jeff Killed John. Prvý album The Poison vydali v októbri 2005 a nadviazali naň štúdiovkami Scream Aim Fire (2008), Fever (2010) a zatiaľ poslednou Temper Temper (2013). Na konte majú aj štyri EP nahrávky. Zostavu v súčasnosti tvoria okrem spomínaného člena aj Michael "Padge" Paget (gitara, vokály), Michael "Moose" Thomas (bicie) a Jamie Mathias (basgitara).

Tracklist albumu Bullet for My Valentine - Venom:
1. V
2. No Way Out
3. Army of Noise
4. Worthless
5. You Want a Battle? (Here's a War)
6. Broken
7. Venom
8. Harder the Heart
9. Skin
10. Hell or High Water
11. Pariah

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies