Bulík sa vrátil do Žiliny, MsHK predĺžil spoluprácu s Drevenákom

NETKY.SK • 8 September 2015, 14:01 • 2 min
Bulík sa vrátil do Žiliny, MsHK predĺžil spoluprácu s Drevenákom

ŽILINA - Vedenie slovenského hokejového klubu MsHK DOXXbet Žilina podpísalo ročné zmluvy s dvojicou útočníkov Tomášom Bulíkom a Milanom Drevenákom.

slovakia

left justify in out

Bulík sa vrátil pod Dubeň, kde už v minulosti dvakrát pôsobil. Tridsaťročný center nastupoval v uplynulých troch sezónach v Liberci, počas prípravy skúšal šťastie v Slovane Bratislava, ale na skúške neuspel. Rovnako starý Drevenák je žilinským odchovancom, v klube pôsobí nepretržite od sezóny 2009/2010. Práve on by mal v novej sezóne nosiť v tíme kapitánske céčko na hrudi.

 

"Verím, že sme dotvorili konkurencieschopný káder a títo dvaja hráči by mali patriť k nositeľom kvality. Kompletné informácie pred novou sezónou prinesieme na tlačovej konferencii, ktorá bude pred štartom Tipsport Ligy štvrtok 10. septembra," uviedol pre klubový web športový riaditeľ MsHK Imre Valášek.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona