Bulharský minister vnútra: Atentátnik z Burgasu nebol Bulhar

NETKY.SK • 20 Júl 2012, 11:55 • 2 min
Bulharský minister vnútra: Atentátnik z Burgasu nebol Bulhar

Bulharský minister vnútra Atentátnik z Burgasu nebol Bulhar - Krimi Samovražedný útočník, ktorý v stredu na letisku v bulharskom letovisku Burgas zaútočil na autobus s izraelskými turistami, nebol Bulhar, uviedol dnes bulharský minister vnútra Cvetan Cvet

slovakia

left justify in out

img

Samovražedný útočník, ktorý v stredu na letisku v bulharskom letovisku Burgas zaútočil na autobus s izraelskými turistami, nebol Bulhar, uviedol dnes bulharský minister vnútra Cvetan Cvetanov.
      "Hovoríme o osobe, ktorá nie je bulharským občanom," povedal Cvetanov na tlačovej konferencii v Burgase. Ako dodal, Bulharsko na identifikácii atentátnika spolupracuje s ďalšími dvoma nemenovanými krajinami.
      Vyšetrovatelia uviedli, že sa im podarilo získať vzorky DNA z prstov páchateľa a overujú údaje v databázach v snahe identifikovať ho. Pri bombovom útoku v Burgase zahynulo sedem ľudí vrátane páchateľa, piatich izraelských turistov a bulharského vodiča.
      V Izraeli dnes začali pochovávať obete teroristického útoku, píše agentúra DPA. Truhly s telami piatich Izraelčanov dopravili do vlasti krátko pred polnocou miestneho času na palube izraelského lietadla typu C-130 Hercules. Na letisku Bena Guriona v Tel Avive ich čakali s vojenskými poctami.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies