Bulhar obral o peniaze dve mladé krupiérky

NETKY.SK • 2 Október 2014, 11:15 • 2 min
Bulhar obral o peniaze dve mladé krupiérky

BRATISLAVA/TRENČÍN - Starší Bulhar podviedol pri zamieňaní peňazí dve mladé krupiérky. Šesťdesiattriročnému cudzincovi vyšiel šikovný trik v trenčianskej a ilavskej herni.

slovakia

left justify in out

V Trenčíne 25-ročnú pracovníčku požiadal, aby mu zamenila tisíc eur. Pri prepočítavaní peňazí bankovky neustále posúval na pulte, robil kôpky a niečo si medzitým schoval do rukáva. Keď Bulhar odišiel, krupiérka zistila, že jej chýba 400 eur. Rovnakým spôsobom v Ilave zase obral o rok staršiu dievčinu o 300 eur. Muža v herniach zachytili kamery, podarilo sa ho vypátrať aj za pomoci medializovanej výzvy. Cudzinec sa k činom priznal, obvinili ho z podvodu a dostal dvojročný zákaz vstupu na naše územie a odísť musí do 30 dní. Jednej z okradnutých žien časť peňazí vrátil, ostatné musí vrátiť, kým neopustí Slovensko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona