Buki sa chystá na prvú obhajobu titulu

NETKY.SK • 15 September 2015, 11:27 • 2 min
Buki sa chystá na prvú obhajobu titulu

BRATISLAVA - Ivan "Buki" Buchinger (24 výhier-4 prehry) sa chystá na svoj piaty zápas v prestížnej ruskej M1. Bude to aj jeho prvá obhajoba majstrovského titulu, ktorá sa uskutoční na akcií M1 Challenge 62 v Soči.

slovakia

left justify in out

Buki má za sebou osem víťazných zápasov z ktorých šesť ukončil predčasne, buď s K.O. alebo prinútil súpera vzdať zápas pákou či škrtením. Pripravuje sa momentálne v Nemeckom Frankfurte v teame MMA Spirit, kde trénuje so zápasníkmi ako Stephan Puetz ( držiteľ titulu v M1 v ťažkej váhe) alebo Daniel Weichel ( zápasník Bellátor FC). Trénuje prevažne dvojfázovo, tréningy sú zamerané na techniku, rôzne kombinácie zo stoja či na zemi. Cez víkend sú na programe väčšinou sparingové tréningy. Počas prípravy trávi istý čas aj na Slovensku, tu sa venuje väčšinou  sparingom  a rozvoji sily a kondície.

 

Jeho súperom bude Mansaur Barnaoui (12 výhier-2prehri) francúzsky zápasník z teamu Magnum. Barnaoui bol držiteľom majstrovského titulu v anglickej organizácií BAMMA. Z tejto organizácie prestúpil rovno do ruskej M1,  kde dostal šancu zabojovať o ďalší titul. Zápas mu vyšiel excelentne, tesne pred koncom prvého kola poslal svojho súpera k zemi s pekným kolenom a tam ho už zasypával s údermi až kým zápas rozhodca neukončil.

 

Zaujímavosťou zápasu bude, že Barnaoui zápasí vo váhe do 155 libier, no proti Bukimu bude zápasiť o váhu nižšie, vo váhe do 145 libier. Barnaoui je od Bukiho asi o 8cm vyšší, čo môže byť  slovenského zápasníka dosť nepríjemné. Ale Bukiho by to nemalo rozhodiť, jeho cieľ je jasný. Okrem víťazstva si nič iné nepripúšťa. Obidvom pôjde o veľa, tak uvidíme, určite veľmi zaujímavý zápas. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies