Bujarý Van Gaal: Ak by sme vyhrali prehraté, sme majstri

NETKY.SK • 20 Máj 2015, 18:18 • 2 min
Bujarý Van Gaal: Ak by sme vyhrali prehraté, sme majstri

MANCHESTER - Tréner futbalistov anglického klubu Manchester United Louis van Gaal pobavil prítomných hostí počas utorňajšieho slávnostného odovzdávania cien pre hráča roka ManUtd.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiattriročný rodák z Amsterdamu v opojení začal slovami "Som tiež len človek", keď mal zhodnotiť svoju prvú sezónu na Old Trafforde. Holanďan spomenul ťažký začiatok ročníka v podaní jeho mužstva a za najdôležitejší moment označil aprílový duel na pôde FC Chelsea.

 

"Pred ním sme vyhrali šesť duelov PL v rade. Kto je v takom prípade lepšie mužstvo?" opýtal sa publika Van Gaal, ktorý vyslovil názor, že ak by United v predmetnom dueli zvíťazili, mohli ešte zabojovať o titul (Chelsea triumfovala 1:0, pozn.). "Sme veľmi blízko," doplnil tréner bronzového tímu Holandska na MS 2014 zabúdajúc zrejme na fakt, že jeho mužstvo delí od Londýnčanov 15 bodov. "Červeným diablom" patrí kolo pred koncom Premier League 4. miesto znamenajúce účasť v predkole budúcosezónnej edície Ligy majstrov. 

 

Zlatý výrok večera nenechal na seba dlho čakať. "Ak by sme vyhrali všetky zápasy, ktoré sme prehrali, boli by sme majstri," dodal Van Gaal, ktorý uzavrel svoj výstup návratom na javisko, kde poprosil všetkých prítomných o veľký aplauz pre saxofonistku hrajúcu na akcii. 

 

"Zažil som najzábavnejších dvadsať minút môjho života. Túto reč som si dnes púšťal celý deň," napísal na Twitteri niekdajší pravý obranca manchesterského klubu Gary Neville. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies