Bugár: Vstupu hrnčiarovcov do Mostu-Híd sa nebráni

NETKY.SK • 23 Január 2017, 10:42 • 2 min
Bugár: Vstupu hrnčiarovcov do Mostu-Híd sa nebráni

BRATISLAVA – Spolupráca strany Most-Híd s bývalými poslancami Siete, ktorí vstúpili do poslaneckého klubu Mostu-Híd, sa podľa predsedu strany Bélu Bugára osvedčila.

slovakia

left justify in out

Ako povedal Bugár v rozhovore pre agentúru SITA, spolupráci sa však stále učia. Pätica poslancov NR SR na čele s Andrejom Hrnčiarom, ktorá v auguste odišla zo strany Sieť, vstúpila v ten istý mesiac do poslaneckého klubu Mostu-Híd. Do klubu pribudli okrem Hrnčiara poslanci Eduard Adamčík, Katarína Cséfalvayová, Martin Fedor a Igor Janckulík. Bugár si vie predstaviť aj vstup pätice poslancov do strany. „Takú šancu každý má. My nie sme uzavretá strana, ktorá nikoho nevpustí. Každý, kto chce, môže požiadať o členstvo,“ povedal Bugár.

 

Líder pätice poslancov Andrej Hrnčiar už v poslaneckom klube Most-Híd pôsobil v predchádzajúcom volebnom období. „Ja som teda nešiel do niečoho nového. Vedel som, ako klub funguje. Keby som mal výhrady, tak by sme tam v auguste neprišli,“ povedal Hrnčiar dnes pre agentúru SITA. Podľa neho vstup pätice poslancov bolo najlepšie možné riešenie po rozpade Siete. „Cítim sa tam dobre a nevylučujem, že v budúcnosti o vstup do strany požiadam. Nie je to však téma dňa,“ povedal s tým, že nechce robiť unáhlené rozhodnutia a všetko má svoj čas.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies