Bugár: Sulík by mal vysvetliť opozícii svoje výroky

NETKY.SK • 8 Apríl 2013, 11:43 • 2 min
Bugár: Sulík by mal vysvetliť opozícii svoje výroky

BRATISLAVA - Predseda SaS Richard Sulík by mal podľa predsedu strany Most-Híd Bélu Bugára vysvetliť opozícii svoje slová z kongresu liberálov, že SaS dlho trvalo, kým zistila, že ich súper je Robert Fico, ale ich nepriatelia sedia na koaličnej rade.

slovakia

left justify in out

Predstavitelia opozičných strán KDH, Most-Híd a SDKÚ-DS sa so Sulíkom stretnú na jeho pozvanie v stredu. Ako povedal snes Bugár, očakáva, že Sulík vysvetlí v stredu toto svoje vyjadrenie.

Predsedovia štyroch opozičných strán budú hovoriť aj o zvolaní mimoriadnej schôdze parlamentu, na ktorej sa má hovoriť o rastúcej nezamestnanosti. Zámerom zvolávateľov schôdze je podľa podpredsedu SDKÚ-DS Ivana Štefanca zaviazať vládu, aby predložila konkrétne opatrenia na zlepšenie podmienok pre tvorbu pracovných miest. 

Predseda strany SaS Richard Sulík chce na stretnutí ako staronový predseda predstaviť najbližšie plány SaS. Hovoriť by sa malo aj o voľbe predsedu Najvyššieho kontrolného úradu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona