Bugár si predsavzatia už nedáva, chce pokračovať v plnení vládneho programu

NETKY.SK • 6 Január 2018, 09:19 • 2 min
Bugár si predsavzatia už nedáva, chce pokračovať v plnení vládneho programu

BRATISLAVA - Most-Híd bude aj v tomto roku plniť plány z programového vyhlásenia vlády.

slovakia

left justify in out

Predseda strany Béla Bugár hovorí napríklad o potrebe riešiť nezamestnanosť v niektorých regiónoch, kde je ešte stále vysoké percento ľudí bez práce.

 

„Máme nezamestnanosť okolo 7 %, ale máme regióny, kde je okolo 20 % a aj tak tam ľudí nevieme dostať do práce. Musíme prísť s riešením, ako ich dostať do práce možno aj trochu ďalej od ich domova. Budeme sa snažiť aj o zníženie odvodového zaťaženia. Na Slovensku je veľmi vysoké a dlhodobo to brzdí aj ďalší rozvoj krajiny,“ povedal v rozhovore pre TASR Bugár.

 

Iné predsavzatia ako plnenie programu si nedáva. „Už si predsavzatia nedávam. Tento rok bude plný výročí. Máme promóciu, v septembri dcérinu svadbu, moju 60-tku, 35. výročie sobáša. Tak aké predsavzatia už si mám dávať? Ale áno, chcem prežiť tento rok v zdraví,“ uzavrel šéf Mosta-Híd, ktorý mal minulý rok problémy s chrbtovou platničkou.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona