Bugár si nevie predstaviť vládu so Smerom ani s OĽaNO

NETKY.SK • 28 December 2014, 11:11 • 2 min
Bugár si nevie predstaviť vládu so Smerom ani s OĽaNO

BRATISLAVA - Neustále vznikanie nových politických strán na pravej strane politického spektra nie je zdravé.

slovakia

left justify in out

Myslí si to predseda Mostu-Híd Béla Bugár. O spolupráci v budúcnosti zatiaľ veľmi špekulovať nechce. Smeru-SD aj OĽaNO však hovorí nie.
      

"Za posledný polrok som 4-krát povedal nie. Jednoznačne hovoríme, že naše predstavy v ekonomike, sociálnej oblasti, v oblasti spravovania štátu sú iné. Neviem si predstaviť, že by sa Smer zmenil," odpovedal na otázku TASR, či by so Smerom-SD išiel Most-Híd po parlamentných voľbách 2016 do vlády.
      

Spoluprácu si nevie predstaviť ani s OĽaNO. "Problém s Matovičom je ten, že on nedrží ani svoj klub. Oni hlasujú každý inak, často podporili aj návrhy Smeru," povedal Bugár, ktorý si nevie predstaviť vládnuť s hnutím Igora Matoviča. "Viete si predstaviť mať Matoviča a jeho 12 až 16 poslancov vo vláde, kde potrebujete podporu všetkých, a oni budú hlasovať každý inak? Ja si to neviem predstaviť," vyhlásil.
      

Most-Híd vie podľa Bugára spolupracovať s KDH, pokúšal sa aj o spoluprácu so Sieťou. "Snažili sme sa v komunálnych voľbách spolupracovať aj so Sieťou. Nie vždy to vyšlo, ale to pripisujem tomu, že ľudia si ešte nezvykli, že nestačia len preferencie, treba mať aj cit pre spoluprácu. Dúfam, že na to prídu," poznamenal Bugár. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona