Bugár: Klasická rodina potrebuje ochranu

NETKY.SK • 21 September 2013, 11:16 • 2 min
Bugár: Klasická rodina potrebuje ochranu

BRATISLAVA – Klasická rodina potrebuje podľa predsedu Most-Híd Bélu Bugára ochranu. Ako povedal v rozhovore pre agentúru SITA, rodina je základom spoločnosti.

slovakia

left justify in out

„Tí, ktorí žijú v takomto šťastnom spolku akoby mlčali, akoby boli ticho. Nemám nič proti gayom, ale ja som rovnako hrdý na to, že 30 rokov žijem v šťastnom manželstve,“ vyhlásil.

Organizovanie pochodu za život je podľa Bugára v poriadku, ale problém má s tým, že je to v Košiciach. „Kto tam bude odtiaľto cestovať? Keby to robili v Košiciach a v Bratislave, bolo by to iné,“ povedal s tým, že napriek tomu príde tam mnoho veľa priaznivcov jeho strany. 

Pochod za život bude v nedeľu 22. septembra. Už deň predtým budú rôzne workshopy v meste a večer spoločný program v športovej hale. V nedeľu budú sv. omše a bohoslužby v jednotlivých košických chrámoch, následne moderovaný kultúrny program na Hlavnej ulici a popoludní pochod za život cez mesto. Košice si organizátori vybrali za miesto pochodu, pretože v súčasnosti sú európskym hlavným mestom kultúry. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies