Bugár hlasoval aj tentoraz v sprievode svojej rodiny

NETKY.SK • 9 November 2013, 09:49 • 2 min
Bugár hlasoval aj tentoraz v sprievode svojej rodiny

ŠAMORÍN - Predseda strany Most-Híd Béla Bugár prišiel voliť so svojou rodinou, manželkou Gabrielou, svokrou a dcérou.

slovakia

left justify in out

Svoj hlas odovzdal v ranných hodinách vo volebnej miestnosti na Pomleskej ceste v Šamoríne, do ktorej od 7.00 h priebežne prichádzajú voliči, aby odovzdali svoje hlasy vo voľbách do orgánov samosprávneho kraja.

Po odovzdaní hlasovacieho lístka Bugár novinárom povedal: "Presne som vedel, koho budem voliť, poznám ich prácu. Dúfam, že občania využijú svoje právo." Podľa jeho ďalších slov voličom nemôže byť ľahostajné, aké budú cesty, doprava, sociálne alebo zdravotné zariadenia. Pripomenul, že pre jeho stranu sú tieto voľby dôležité preto, lebo prinášajú možnosť zistiť silu Mosta-Híd. Podľa Bugára je už tradíciou, že volebnú miestnosť navštevuje s rodinou. "Po zmene režimu prvé voľby boli v roku 1990, odvtedy chodíme voliť spolu. Moja dcéra, ktorá bude mať čoskoro 20 rokov, hlasovala už druhýkrát," priblížil Bugár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies