Bugár chce zažalovať Matoviča za jeho výroky

NETKY.SK • 16 Marec 2018, 14:11 • 2 min
Bugár chce zažalovať Matoviča za jeho výroky

BRATISLAVA – Predseda Mosta-Híd Béla Bugár zažaluje na súde predsedu OĽaNO Igora Matoviča za jeho štvrtkové vyhlásenia. Matovič povedal, že Most-Híd udržalo v koalícii sedem miliárd v eurofondoch, ktoré má strana na starosti.

slovakia

left justify in out

"Jediná motivácia skorumpovaných strán v politike je mať prístup k eurofondom," povedal Matovič s tým, že podiel eurofondov v správe Mosta je najväčší zo všetkých koaličných strán. "Bugárovi od začiatku išlo o peniaze," vyhlásil Matovič s tým, že strana už po druhýkrát zradila ľudí.

Bugár sa v rozhovore pre agentúru SITA pýtal, čo si myslí Matovič, daňový podvodník, ktorý hovorí, že s vraždou sme dosiahli míľnik. „On sa zbláznil. On používa slová, za ktoré by mal inde sedieť ako v parlamente. Dosiahli sme, že na základe vybičovaných emócií opozíciou nie ulice mi píšu, nech mi mafia zabije dcéru,“ vyhlásil Bugár.

Podľa Bugára Matovič postupuje podľa hesla: podľa seba súdim teba. „Oni by len sledovali, koľko majú eurofondov na ministerstvách a podľa toho by sa rozhodovali? Je to scestné a urážlivé. Kým Matovič zarobil na tom, že páchal daňové podvody, ja som bojoval proti mafii. Ak ma takto častuje, stretneme sa na súde,“ vyhlásil. Bugára pobúrilo, že Matovič vo štvrtok uviedol, že Bugár sa nebude môcť čudovať, keď ho na ulici budú zdraviť: „Sia, mafia“.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies