Bugár: Ak bude Matovič v parlamente, zabráni vzniku alternatívy voči Smeru

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 13:57 • 2 min
Bugár: Ak bude Matovič v parlamente, zabráni vzniku alternatívy voči Smeru

BRATISLAVA - Ak bude Igor Matovič so svojím zoskupením OĽaNO v budúcom parlamente, zabráni vzniku alternatívy voči vláde Smeru-SD. Vyhlásil to dnes predseda Mosta-Híd Béla Bugár, ktorý si nevie predstaviť koalíciu s matovičovcami. Alternatívu podľa neho môže vytvoriť Most-Híd s KDH a Sieťou.

slovakia

left justify in out

Bugár pripomenul krehkú parlamentnú väčšinu za vlády Ivety Radičovej, v ktorej mali obyčají štyroch poslancov a boli jazýčkom na váhach. Podľa Bugára matovičovci tieto svoje hlasy využívali neraz na vydieranie koalície. "Ja si neviem predstaviť budúcu vládu, kde má pán Matovič svojich poslancov," povedal na dnešnej tlačovej konferencii v parlamente.

 

Pokiaľ ide o nahrávku rozhovoru Igora Matoviča (OĽaNO) a Radoslava Procházku (Sieť), Most-Híd sa podľa Bugára nemieni zaoberať hašterením dvoch politikov. "Pomáhajú odpútavať pozornosť od najväčších problémov Smeru, ako je Váhostav či schránkové firmy," uviedol Bugár.

 

Napriek nahrávke si Bugár vie spoluprácu so Sieťou predstaviť a s Matovičom nie. Líder OĽaNO avizoval, že v záujme vytvorenia alternatívy voči vláde Smeru-SD a SNS je ochotný spolupracovať aj s politikmi, o ktorých by najradšej ani bicykel neoprel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona