Buffon vynechal tréning, proti Írsku asi nenastúpi

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 10:09 • 2 min
Buffon vynechal tréning, proti Írsku asi nenastúpi

PARÍŽ - Futbalový brankár a zároveň kapitán talianskej reprezentácie na majstrovstvách Európy Ginaluigi Buffon vynechal pre zvýšenú horúčku uplynulý tímový tréning.

slovakia

left justify in out

"Squadra azzurra" má po výhrach nad Belgickom (2:0) a Švédskom (1:0) už isté prvé miesto v E-skupine a skúsený brankár preto asi dostane voľno počas posledného stretnutia v skupine proti Írsku, aby sa úplne zotavil. Taliansko má vo Francúzsku na brankárskom poste k dispozícii ešte Federica Marchettiho z Lazia Rím a Salvatora Siriguho z Paríž St. Germain. Marchetti chytal pri zranení Buffona aj na MS 2010 v JAR a nezabránil pamätnej prehre so Slovenskom. Tridsaťosemročný "Gigi" Buffon je jedným z troch hráčov súčasného výberu trénera Antonia Conteho, ktorí v roku 2006 vyhrali majstrovstvá sveta.

 

Okrem Buffona proti Írsku pravdepodobne nenastúpi ani Antonio Candreva, ktorý má problémy so zadným stehenným svalom a taktiež netrénoval. Conte už vopred avizoval, že v základnej zostave by chcel dať šancu viacerým hráčom z lavičky. Informácie uverejnil portál goal.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona