Buffon na dôchodok nemyslí, chce ísť aj na MS 2018

NETKY.SK • 16 Apríl 2015, 09:38 • 2 min
Buffon na dôchodok nemyslí, chce ísť aj na MS 2018

TURÍN - Dlhoročná opora futbalistov Juventusu Turín Gianluigi Buffon zatiaľ nemyslí na odchod do dôchodku. Tridsaťsedemročný majster sveta 2006 je v tíme starej dámy už štrnásť rokov, predtým chytal šesť sezón v Parme.

slovakia

left justify in out

"Ľudia hovoria, že nemôžem už vrcholovo hrať vo veku 37, 38 alebo 39 rokov. Niekto by mal tieto reči raz a navždy zastaviť. Dokiaľ som v dobrej kondícii, prečo by som mal odchádzať do dôchodku? Bolo by to plytvanie. Vždy hovorím, že čím je človek starší, tým musí v bránke viac ukázať," uviedol v rozhovore pre L´Equipe Buffon, ktorý na zelených trávnikoch dosiahol množstvo úspechov.

 

Taliansky reprezentant verí, že si zachytá aj o tri roky na svetovom šampionáte v Rusku. "Ak budem na tom dobre psychicky i fyzicky, potom vám garantujem, že dva alebo tri roky ešte budem chytať na vrcholovej úrovni. Nechcem byť dvojkou, aj ako štyridsaťročný chcem byť jednotkou. Ak by som hovoril, že nemyslím na majstrovstvá sveta 2018, potom by som klamal," doplnil pre L´Equipe Buffon.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies