Buffalo prepustilo Lindyho Ruffa, najdlhšie pôsobiaceho trénera

NETKY.SK • 21 Február 2013, 09:42 • 2 min
Buffalo prepustilo Lindyho Ruffa, najdlhšie pôsobiaceho trénera

Buffalo prepustilo Lindyho Ruffa, najdlhšie pôsobiaceho trénera - Hokej Vedenie zámorského hokejového klubu Buffalo Sabres ukončilo spoluprácu s trénerom Lindym Ruffom. Informoval o tom oficiálny portál NHL.

slovakia

left justify in out

img

Vedenie zámorského hokejového klubu Buffalo Sabres ukončilo spoluprácu s trénerom Lindym Ruffom. Informoval o tom oficiálny portál NHL. 

Sabres si po 17 dueloch skrátenej sezóny pripísali na svoje konto iba 13 bodov a v tabuľke Severovýchodnej divízie im patrí posledné miesto. 

Ruff, ktorý väčšinu svojej kariéry odohral práve v Buffale, pôsobil na striedačke tímu od sezóny 1997/1998 a bol v súčasnosti najdlhšie pôsobiacim kormidelníkom v zámorskej profilige. 

Päťdesiattriročný kouč, ktorý priviedol v roku 1999 Buffalo do finále Stanleyho pohára, ešte v stredu ráno viedol tréning. O svojej výpovedí sa dozvedel od generálneho manažéra Darcyho Regiera o niekoľko hodín neskôr. 

Podľa zámorských médií meno jeho nástupcu zatiaľ nie je známe. Vedenie klubu by však malo o situácii informovať na oficiálnej tlačovej konferencii. 

Buffalo sa najbližšie stretne vo štvrtok s Torontom Maple Leafs.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies