Budweiser sa bude pred voľbami predávať pod značkou America

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 10:25 • 2 min
Budweiser sa bude pred voľbami predávať pod značkou America

WASHINGTON - V čase, keď Spojené štáty spejú k vrcholu predvolebnej kampane pred voľbami svojho prezidenta, výrobca piva Budweiser na šesť mesiacov mení názov svojho produktu na America.

slovakia

left justify in out

Najväčšia pivovarnícka spoločnosť v USA Anheuser-Busch Companies, patriaca pod belgickú sieť Anheuser-Busch InBev, túto novinku oznámila v noci nadnes.

 

Pivo značky America sa začne predávať 23. mája a v predaji bude do 8. novembra - v deň, keď sa bude rozhodovať, kto sa stane prezidentom USA.

 

V tomto čase budú plechovky a fľaše s budweiserom zdobiť americké symboly, napríklad Socha Slobody. Magazín Co.Design okrem toho informoval, že obchodný slogan "King of beers" (Kráľ pív) sa zmení na "E pluribus unum" (Z mnohých jedno), ktoré bolo do roku 1956 oficiálnym mottom USA.

 

Predaj limitovanej série pív s novým názvom bude časovo kolidovať s olympiádou v brazílskom Riu de Janeiro i s paraolympijskými hrami. Cieľom je povzbudiť milovníkov piva, aby "oslavovali Ameriku", vysvetlila spoločnosť Anheuser-Busch Companies.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies