Budúcnosť skupiny The Smashing Pumpkins vyzerá temne, tvrdí jej zakladateľ

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 07:40 • 2 min
Budúcnosť skupiny The Smashing Pumpkins vyzerá temne, tvrdí jej zakladateľ

CHICAGO - Budúcnosť americkej alternatívnej skupiny The Smashing Pumpkins vyzerá "temne", uviedol jej zakladateľ Billy Corgan, ktorý v tejto rockovej formácii zastáva post hlavného skladateľa, speváka a gitaristu. Informovali o tom v stredu webové stránky magazínu New Musical Express.

slovakia

left justify in out

"Budúcnosť The Smashing Pumpkins vyzerá akosi temne. Skupine sa budem venovať nanajvýš do konca tohto roka, potom uvidíme, čo ďalej. Cítim, že musím prehodnotiť hudobný účel skupiny, pretože stále viac poslucháčov je upnutých na jej minulosť," povedal Corgan pre stanicu Radio Oasis.

 

"Som typ umelca, ktorý nechce existovať v niečom, čo sa stráca do minulosti ako ľadovec. Viem, že fanúšikovia nepočúvajú našu súčasnú tvorbu tak veľmi, ako tomu bolo v 90. rokoch," doplnil zakladateľ skupiny, ktorá sa rozpadla v roku 2000, ale o sedem rokov neskôr bola obnovená v inej zostave.

 

Desiaty štúdiový album skupiny "Monuments to an Elegy" vyšiel vlani, ďalšia nahrávka s názvom "Day for Night" sa očakáva tento rok. Corgan nedávno označil svoju skupinu s Nirvanou za najvýraznejších predstaviteľov alternatívnej scény 90. rokov. "Dielo hovorí samo za seba," vyhlásil 48-ročný spevák.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies