Budúcnosť Jána Muchu je otvorená, má ponuky aj z Poľska

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 16:43 • 2 min
Budúcnosť Jána Muchu je otvorená, má ponuky aj z Poľska

BRATISLAVA - Slovenský futbalový brankár Ján Mucha možno bude od budúcej sezóny opäť pôsobiť v Poľsku.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročnému gólmanovi na konci tohto ročníka vyprší kontrakt s ruským druholigovým klubom Krídla Sovietov Samara, ktorého je kmeňovým hráčom, no hosťuje v tíme účastníka najvyššej ruskej súťaže Arsenal Tula.

 

"Po sezóne sa mi v Tule končí hosťovanie a v Samare zmluva, takže budem voľným hráčom. Mám dve ponuky z Poľska, ozývajú sa tiež kluby z Ruska. Na konečné rozhodnutie je zatiaľ skoro. Možno zostanem naďalej v Rusku, ale nevylučujem ani odchod," uviedol Ján Mucha v rozhovore s denníkom Pravda. 

 

Rodák z Belej nad Cirochou pôsobil v Poľsku v drese Legie Varšava od roku 2005 do 2010. Štyridsaťtrinásobný slovenský reprezentant nemá v Rusku pri sebe rodinu, ktorá zostala v Anglicku. Mucha chytal za FC Everton v rokoch 2010 - 2013. "Bol som na chvíľu na Slovensku u rodičov počas veľkonočných sviatkov, stretol som sa s dvoma deťmi, žena bola v Anglicku s dvoma najmladšími," povedal Ján Mucha pre futbal.pravda.sk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona