Budúcnosť hokejového klubu je neistá, MHC Martin sa topí v dlhoch

NETKY.SK • 10 Júl 2017, 13:42 • 2 min
Budúcnosť hokejového klubu je neistá, MHC Martin sa topí v dlhoch

MARTIN – Po policajnej razii, ktorá zaistila 3-ročné účtovníctvo hokejového klubu, je budúcnosť jeho fungovania otázna.

slovakia

left justify in out

Aj napriek skutočnosti, že Martinčania majú za sebou veľmi úspešnú sezónu, je pravdepodobné, že vypadnú z extraligy. Všetko spustila policajná razia, počas ktorej zaistili účtovné doklady za posledné tri roky. V súvislosti s klubom sa hovorí, že zachrániť ich môže akurát zázrak. Klubu chýbajú peniaze na vyplatenie hráčov a peniaze na ďalšiu existenciu. Dlžná čiastka podľa informácií presiahla 1-milión eur.

 

Napriek úspešnej sezóne kedy obsadili konečné štvrté miesto v extralige, im hrozí zostup do nižšej súťaže. Klub sa dostal do problémov aj vďaka odstúpeniu mnohých sponzorov, ktorí odstúpili od financovania bezprostredne po zisteniach, že u Martinčanov došlo k razii.

 

Aj napriek tomu, že sa tím rozpadá, vedenie klubu sa snaží situáciu stabilizovať a udržať v extralige. O budúcnosti má dnes rozhodnúť vedenie najvyššej hokejovej súťaže. O klub prejavil záujem nový investor, ktorý si stanovil podmienku. Tou má byť začatie novej sezóny v nižšej súťaži, čo by hokejovému klubu pomohlo dostať sa z dlhov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies