Budúcnosť Dukly a ZŠ Pavla Demitru známa najneskôr v pondelok

NETKY.SK • 31 Máj 2012, 06:20 • 2 min
 Budúcnosť Dukly a ZŠ Pavla Demitru známa najneskôr v pondelok

Budúcnosť Dukly a ZŠ Pavla Demitru známa najneskôr v pondelok - Hokej Viac svetla do neprehľadnej situácie okolo hokejového klubu Dukla Trenčín by mala vniesť tlačová konferencia, ktorú mesto Trenčín uskutoční v piatok, resp. najneskôr v pondelok.

slovakia

left justify in out

img

Viac svetla do neprehľadnej situácie okolo hokejového klubu Dukla Trenčín by mala vniesť tlačová konferencia, ktorú mesto Trenčín uskutoční v piatok, resp. najneskôr v pondelok. Vedenie mesta na nej bude informovať o výsledkoch rokovaní ohľadne budúcnosti klubu a Zimného štadióna Pavla Demitru, ktorého chladiaca technológia sa v súčasnosti nachádza v havarijnom stave. V stredu o tom TASR informoval vedúci komunikačného tímu mesta Trenčín Richard Nemec.
      "Tlačovku sme plánovali už na štvrtok, no keďže rokovania na trase poslanci, mesto, klub, investor stále prebiehajú, rozhodli sme sa zachovať určité dekórum až do skončenia týchto rokovaní," vysvetlil Nemec.
      Generálny manažér Dukly Andrej Kollár v stredu pre TASR uviedol, že klub netrpezlivo čaká na stanovisko mesta. "Sme pripravení vypočuť si ich. My sme už pánovi primátorovi Richardovi Rybníčkovi predstavili našu alternatívu, podloženú reálnymi číslami. Nateraz môžem povedať len toľko, že sa budeme tešiť každej dohode, ktorá bude v prospech hokeja v Trenčíne," uviedol a na margo havarijného stavu chladiaceho zariadenia na štadióne dodal, že podľa stanoviska revízneho technika ide o riešiteľnú záležitosť, vyžadujúcu si sumu 25.000 až 30.000 eur: "Od mesta v tejto chvíli potrebujeme jediné, aby sprevádzkoval štadión. Chod klubu je už naša starosť a my mienime pokračovať v tom, aby bola Dukla pýchou nielen Trenčína, ale celého Slovenska."


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies