Budúcnosť Ancelottiho bude známa o pár dní, nevylučuje pauzu

NETKY.SK • 24 Máj 2015, 10:35 • 2 min
Budúcnosť Ancelottiho bude známa o pár dní, nevylučuje pauzu

MADRID - Carlo Ancelotti sa o pár dní dozvie, aká bude jeho trénerská budúcnosť a či sa bude spájať aj naďalej s futbalovým Realom Madrid. A možno si na rok úplne oddýchne od trénovania.

slovakia

left justify in out

Skúsený 55-ročný Talian vlani priviedol kráľovský španielsky klub k triumfu v Lige majstrov, ale v tejto sezóne si spolu s tímom nesiahli ani na jednu významnú trofej. Preto sa nahlas hovorí o jeho konci na Štadióne Santiaga Bernábeua. Po záverečnom vystúpení svojich zverencov v práve skončenej sezóne Primera División, v ktorom Real v gólovej prestrelke zdolal Getafe 7:3, Ancelotti uviedol: "Možno budem pokračovať v Reale a možno si dám ročnú prestávku od futbalu. Všetko by sa malo vyjasniť na mojom stretnutí so zástupcami Realu v pondelok alebo utorok."


Madridčania pod vedením Ancelottiho rozbehli aj túto sezónu veľmi dobre a na konci kalendárneho roka 2014 ťahali sériu 22 víťazstiev. V druhej časti sezóny však prišiel útlm a napokon sa Real musel skloniť pred svojimi najväčšími rivalmi na všetkých frontoch. V Primera División prepustil titul FC Barcelona, v Lige majstrov nestačil v semifinále na Juventus Turín a v Španielskom kráľovskom pohári už v osemfinále skončil na štíte mestského rivala Atlética.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies