Budúci rok príde do kín film o Na Li

NETKY.SK • 18 Máj 2015, 10:58 • 2 min
Budúci rok príde do kín film o Na Li

PEKING - V druhej polovici tohto roka začne režisér "Peter" Cho-sun Čchan nakrúcať film o bývalej čínskej tenistke Na Li.

slovakia

left justify in out

PEKING 18. mája (SITA) - V druhej polovici tohto roka začne režisér "Peter" Cho-sun Čchan nakrúcať film o bývalej čínskej tenistke Na Li. Prostredníctvom tlačovej správy to predznamenala spoločnosť WME-IMG, informáciu priniesla napríklad agentúra Bloomberg. Snímka sa objaví v distribúcii v roku 2016. Tridsaťtriročná niekdajšia dvojka svetového rebríčka WTA Na Li (Roland Garros 2011, Australian Open 2014) bude dohliadať na proces vzniku napriek tomu, že do konca roka privedie na svet svojho prvého potomka v manželstve s Ťiang Šanom, ktorý bol aj jej koučom. Ázijčanka oznámila ukončenie svojej kariéry vlani v septembri pre chronické problémy s kolenami.


ko;ru



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies