Budúci rok môžu zaniknúť až desiatky úradov

NETKY.SK • 27 August 2013, 10:00 • 2 min
Budúci rok môžu zaniknúť až desiatky úradov

BRATISLAVA - Na budúci rok môžu zaniknúť desiatky úradov. Podľa zistení denníka HOSPODÁRSKE NOVINY sú popri Slovenskom pozemkovom fonde na "čiernej listine" aj Štátny fond rozvoja bývania, Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo, Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny či Štátna veterinárna a potravinová správa.

slovakia

left justify in out

V rámci reformy štátnej správy ESO dostali totiž jednotlivé ministerstvá odporúčania, kde a koľko ušetriť. Dana Pohlodová z ministerstva vnútra pre denník povedala, že škrty nedostali príkazom a úspory môžu nájsť aj inde. "Odporúčania majú slúžiť len ako návody. Záväzná je iba výška úspor, ktorú majú dosiahnuť", povedala pre denník Pohlodová. Či je možné spomínané úrady zrušiť, alebo začleniť pod príslušné ministerstvá, určí podľa nej prieskum. Viac informácií prináša denník v článku s názvom "Desiatky úradov končia".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies