Budú obmedzenia počas cyklopretekov v Novej Dubnici a Dubnici nad Váhom

NETKY.SK • 23 Jún 2013, 10:13 • 2 min
Budú obmedzenia počas cyklopretekov v Novej Dubnici a Dubnici nad Váhom

BRATISLAVA/TRENČÍN - Polícia upozorňuje motoristov na výrazné dopravné obmedzenia, ktoré budú počas záverečného preteku Majstrovstiev SR a ČR v cestnej cyklistike najmä v mestách Nová Dubnica a Dubnica nad Váhom medzi 12:00 a 17:00.

slovakia

left justify in out

Štart preteku je na Mierovom námestí v Novej Dubnici, odkiaľ sa cyklisti presunú po ulici SNP – ceste I/61, I/57 a II/507 do Nemšovej. Z Nemšovej pokračujú po ceste II/507 do Skalky nad Váhom. V Skalke nad Váhom začnú cyklisti jazdiť po okruhu Skalka nad Váhom – Zamarovce – Istebník – Hrabovka – Skalka nad Váhom. Tento okruh absolvujú celkom šesťkrát. Po šiestom okruhu sa cyklisti vracajú naspäť po ceste II/507 do Nemšovej, odkiaľ pokračujú po ceste I/57, I/61, ul. Obrancov mieru, ulici kpt. Nálepku, ulici Športovcov na futbalový štadión v Dubnici nad Váhom. Po prejdení futbalovým štadiónom, začnú cyklisti jazdiť po okruhu Dubnica nad Váhom – Kolačín – Nová Dubnica – Dubnica nad Váhom. Tento okruh absolvujú rovnako ako predchádzajúci šesťkrát. Cieľ preteku je približne o 17:00 na futbalovom štadióne v Dubnici nad Váhom. Časť pretekov sa uskutoční za plnej cestnej premávky, pričom pelotón bude sprevádzaný vozidlami a motocyklami polície a usporiadateľskej služby. Okrem toho však najmä v mestách Dubnica nad Váhom a Nová Dubnica bude nutná úplná uzávierka ciest s vylúčením dopravy. Polícia odporúča, aby sa motoristická verejnosť vyhla najmä prejazdom po ceste I/61 v úseku Dubnica nad Váhom – Nová Dubnica a v čase od 12:00 do približne 17:00 hod. využila náhradnú trasu po diaľnici D 1 medzi Ilavou a Trenčínom, alebo trasu po ceste II/507 cez Pruské, Nemšovú a Trenčín. Polícia zároveň žiada návštevníkov, divákov, ktorí sa prídu pozrieť na športové podujatie, aby dbali na zvýšenú pozornosť, rešpektovali pokyny polície a usporiadateľskej služby, a na parkovanie svojich vozidiel využili na to určené parkoviská. Agentúru SITA informovalo Operačné stredisko KR PZ Trenčín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies