Budú lístky na vlak a diaľničné známky drahšie?

NETKY.SK • 6 Október 2021, 17:46 • 2 min
Budú lístky na vlak a diaľničné známky drahšie?

BRATISLAVA - Na údajné zdražovanie upozornilo KDH. Šéf rezortu dopravy sa dnes vyjadril na sociálnej sieti a celú situáciu objasnil.

slovakia

left justify in out

Minister dopravy Andrej Doležal (nominant Sme rodina) potvrdil, že cestovné lístky na vlak ani diaľničné známky nebudú drahšie. V stredu to uviedol na sociálnej sieti. "O zvýšení je možné uvažovať, ale dohoda na úrovni koaličnej rady neexistuje, preto platí, že ani diaľničné známky, ani ceny cestovných lístkov sa zvyšovať nebudú," napísal. 

 

 

Politik tak reagoval na vyhlásenie mimoparlamentnej strany KDH, podľa ktorej minister na koaličnej rade hovoril o zvyšovaní cien diaľničných známok a lístkov na vlak. Podpredseda KDH Igor Janckulík v tejto súvislosti podotkol, že zdroje sa dajú získať aj inak. 

 

Prečítajte si tiež: Prepojiť diaľnice D1 a D4 pri Bratislave by sa mohlo podariť už do dvoch rokov!

 

Hnutie dnes v reakcii na Doležalov status uviedlo, že minister napokon vycúval z témy zdražovania aj vďaka aktivite KDH."V čase, keď sa zvyšujú životné náklady a v dôsledku škrtania služieb aj znižuje kvalita života občanov, je čo i len rozmýšľanie nad zvyšovaním ceny diaľničnej známky či cestovného vo vlakoch nepochopiteľné," povedal Janckulík.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies