Budú dražiť tabuľu s neónovým nápisom z klubu Whisky a Go Go

NETKY.SK • 23 Január 2017, 14:45 • 2 min
Budú dražiť tabuľu s neónovým nápisom z klubu Whisky a Go Go

BRATISLAVA - Americký aukčný dom Saco River Auction Co. bude v stredu 25. januára dražiť tabuľu s neónovým nápisom, ktorá vítala hostí a hostky nad vstupom do legendárneho klubu Whisky a Go Go vo West Hollywoode.

slovakia

left justify in out

Zástupcovia spoločnosti predpokladajú, že takmer štyri metre dlhú tabuľu s nápisom The Whisky, ako sa podnik nazýval prevažne v 80. a 90. rokoch minulého storočia, predajú za 25-tisíc až 60-tisíc dolárov (v prepočte približne od 24-tisíc až 56-tisíc eur). Tabuľu naposledy predali v roku 2012 za takmer 35-tisíc dolárov. Pôvodný názov Whisky a Go Go klubu vrátili v roku 2004.


Whisky a Go Go otvorili v roku 1964. Medzi interpretov, ktorí v klube hrali, patria napríklad The Doors, Janis Joplin, The Byrds, Buffalo Springfield, Steppenwolf, Led Zeppelin, Them, Mötley Crüe, Ramones, Frank Zappa, Guns N' Roses, Soundgarden, Blondie, The Runaways a mnohí ďalší. Svetoznáme koncertné miesto sa stalo v roku 2006 súčasťou Rock'n'rollovej siene slávy.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona