Buďte originálna s vlastnými plesovými šatami

NETKY.SK • 27 Február 2019, 09:00 • 2 min
Buďte originálna s vlastnými plesovými šatami

Plesová sezóna je v plnom prúde. Pulty obchodov a internetové obchody ponúkajú stovky šiat, stačí si len vybrať. Alebo to nie je také jednoduché? Čo ak si šaty nekúpite ale dáte si ich ušiť?

slovakia

left justify in out

Choďte s poslednými trendami

Každý rok prichádzajú nové trendy v oblečení. Inak to nie je ani pri plesových šatách. Čo je moderné tento rok?

 

- Nenápadnosť? Tento rok nie. Nápadné farby, materiály a doplnky z vás urobia nezabudnuteľnú. Vyberte si dekoračné látky metráž so zaujímavým vzorom, stavte na výraznejšie farby a čiernu tento rok nechajte niekomu inému.
- Klasické šaty košelového štýlu spojte do večernej róby. Odvážna kombinácia? Presne to je tento rok in na parketoch plesov. Výhodou je fakt, že hoci ide o plesové šaty, pohodlnosť ostáva ako v klasických šatách do práce či na večerné stretnutie.
- Geometrické vzory sú stále v kurze. Jednoduchý strih šiat z materiálu s geometrickým vzorom bude pôsobiť zaujímavo a štýlovo. Prúžky, štvorce, obdĺžniky. To dodá aj večernej róbe jemne odlahčený vzhľad.
- Skúste dodať šatám objem. Posledným trendom vo svete módy sú objemné strihy šiat, ktoré hoci vyzerajú mohutne, sú vyrobené z ľahkých materiálov.

 

Aký materiál zvoliť?

Nie sú šaty ako šaty a to platí dvojnásobne pri plesových šatách. Potrebujeme sa v nich cítiť pohodlne, ale zároveň noblesne. Posledné roky dominiujú tylové látky, čipka a satén. Novým trendom je však zamat, ktorý svedčí snáď každej žene. Jednoduché zamatové šaty podtrhnú ženské krivky a je príjemný aj na celovečerné nosenie. Okrem čiernej farby je výbornou voľbou červená, modrá alebo bordová.

 

Už len navrhnúť tie vysnívané

Ak máte predstavu, ako vaše vysnívané plesové šaty majú vyzerať, je to malé víťazstvo. Šikovná krajčírka vám však šaty dokáže aj navrhnť. A nehovoriac o doplnkoch ako čelenka či malá taštička, ktorú zvládnete ušiť aj samé.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies