Buďte atraktívnejšia už za pár minút

NETKY.SK • 14 Január 2017, 15:09 • 2 min
Buďte atraktívnejšia už za pár minút

BRATISLAVA - Vzťahový guru sľubuje, že vďaka jeho desiatim radám sa každý môže okamžite stať pre oko opačného pohlavia o niečo atraktívnejším a pôvabnějším.

slovakia

left justify in out

Pozerajte sa do očí

Pokiaľ chcete na náprotivok zapôsobiť, stavte na hru očí. Pozerajte sa tomu, kto vás zaujíma, čo najviac a najprenikavejšie priamo do očí. Snažte sa naopak vyvarovať sklápania zraku do zeme.

 

Úsmev

Najrýchlejší spôsob, ako behom sekundy zatraktivníte svoj vzhľad. Stačí sa totiž usmiať.

 

Bavte sa so všetkými

Krátko pohovorte s každým, koho na nejakej akcii stretnete. Naučte sa tiež byť aktívnym poslucháčom.

 

Stojte vzpriamene

Svoju atraktivitu ešte zvýšite, ak budete stáť pekne narovnaný a vzpriamene. Ľudia zhrbení, krčiaci sa kdesi v rohu, rozhodne nezaujmú ako sebavedomie narovnaních jedincov týčiacich sa v dave.

 

Nezabudnite na komplimenty

Všetci milujú, keď ich niekto pochváli alebo jeden druhému zloží kompliment. To totiž ukazuje, ako si ľudia všímajú vecí, na ktorých nám záleží.

 

Hlavne prirodzene

Dôležitým aspektom pre to, aby vás okolie vnímalo kladne, je vnútorný pokoj. Ak zo seba chcete vydať to najlepšie, prijmite svoje nedostatky a verte v seba.

 

Nezabudnite na cvičenie

Cvičenie nielenže pomôže k tomu, cítiť sa lepšie, ale uvoľňuje do tela endorfíny, ktoré majú blahodarné účinky na ľudskú psychiku.

 

Žite prítomnosťou

Nebojte sa toho, čo si o vás ľudia myslia, a žite tým, čo sa práve deje. Čím viac budete uvoľnen´ý, tým sa zvyšuje pravdepodobnosť, že si k vám niekto nájde cestu.

 

Objavte svoju osobitosť

Poraďte sa s kamarátkou alebo stylistom, čo vám pristane, samozrejme to musí byť niečo, v čom sa vy sami cítite dobre a pohodlne.

 

Rúž

Jedna z prvých vecí, ktoré si muži na žene všimnú, sú jej pery. Preto je vhodné poriadne sa o ne starať.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona