Budova Twin City A v Bratislave má nového vlastníka

NETKY.SK • 5 December 2016, 15:35 • 2 min
Budova Twin City A v Bratislave má nového vlastníka

BRATISLAVA - Budova Twin City A v Bratislave má nového vlastníka. Developerská spoločnosť HB Reavis Group v Bratislave odpredala budovu Twin City A realitnému fondu IAD Investments. Informovala o tom HB Reavis.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej developerská spoločnosť potvrdila, obchodná transakcia prebehla s realizačným výnosom viac ako 6,5 %. Stavba Twin City A podľa HB Reavis ponúka približne 16 500 metrov štvorcových prenajímateľnej plochy, dokončená bola v roku 2015.


„Sme radi, že sa Twin City A zaradilo do nášho portfólia. Táto akvizícia je v súlade s našou stratégiou a zameraním sa na kľúčové projekty najvyššej kvality s vynikajúcim mixom nájomníkov,“ povedal predseda predstavenstva IAD Investments Vladimír Bencz. Podľa manažéra portfólia fondu a člena predstavenstva IAD Investments Vladimíra Boleka má akvizícia Twin City A potenciál priniesť stabilné výnosy z dlhodobých prenájmov a zlepšiť diverzifikáciu portfólia fondu.


„Oznámenie už druhej transakcie so spoločnosťou IAD je dobrou správou, ktorá potvrdzuje naše silné vzťahy s investormi. Tých k investíciám motivuje aj kvalita našich aktív,“ uviedol finančný riaditeľ spoločnosti HB Reavis Group Marián Herman.


Medzinárodná developerská skupina HB Reavis vznikla v roku 1993 v Bratislave. Pôsobí vo Veľkej Británii, Poľsku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku a v Turecku. Spoločnosť má celkové aktíva 2,1 miliardy eur s čistou hodnotou 1,2 miliardy eur.


IAD Investments je správcovská spoločnosť, ktorá od roku 1991 poskytuje finančné služby v krajinách strednej Európy. V rámci svojho európskeho pôsobenia spravuje aktíva na Slovensku, v Českej republike a Slovinsku v celkovej hodnote takmer 500 miliónov eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona