Bude to stáť za to, myslí si Mayweather o dueli s Pacquiaom

NETKY.SK • 15 Apríl 2015, 10:43 • 2 min
Bude to stáť za to, myslí si Mayweather o dueli s Pacquiaom

LAS VEGAS - Floyd Mayweather necháva na fanúšikoch, či budú ochotní zaplatiť za priamy prenos očakávaného boxerského súboja s Mannym Pacquiaom bezmála sto amerických dolárov.

slovakia

left justify in out

On by si na ich mieste duel desaťročia nenechal ujsť. "Vyzerá to na veľmi vzrušujúci zápas. Stačí, keď si v duchu predstavím, čo sa v ringu bude diať," povedal Američan, ktorý by mohol na dlho odkladanej konfrontácii s filipínskym súperom zarobiť 180 miliónov dolárov. Vonkoncom nemá pocit, že by boli očakávania a s nimi spojená cena prenosu prehnané. "Nepovedal by som. Vitajte v skutočnom živote. Ponúkame dvoch budúcich členov siene slávy vo vzájomnom megazápase," vyhlásil Mayweather.


Pokiaľ bude chcieť obyvateľ Spojených štátov amerických sledovať 2. mája priamy prenos z komplexu MGM Grand v Las Vegas vo vysokom rozlíšení, zaplatí spoločným vysielateľom - televíznym staniciam Showtime a HBO - 99,95 amerického dolára. Suma za štandardné rozlíšenie je nastavená o 10 USD nižšie. V oboch prípadoch ide o rekordné čísla tohto odvetvia. Predchádzajúce maximum držal tiež 38-ročný Američan "Money", za jeho zápas s Mexičanom Saúlom "Canelom" Álvarezom zaplatil 14. septembra 2013 divák v USA 74,95, resp. 64,95 USD.


"Ďakujem každému, kto si prenos kúpi, nech už bude spokojný alebo nie. Keď bude po všetkom a zápas sa stane súčasťou histórie, nebude sa o mne hovoriť ako o čarodejovi obrany. Budú vravieť, že Floyd Mayweather je víťaz," dodal Mayweather.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona