Bude to hotel s najkrajším strešným bazénom v Londýne?

NETKY.SK • 30 Október 2015, 19:00 • 2 min
Bude to hotel s najkrajším strešným bazénom v Londýne?

LONDÝN – Pri vyradenej londýnskej elektrárni Battersea začínajú stavať luxusný hotel, ktorý bude mať kapacitu 160 izieb. Podľa prospektov to bude ohromné dielo.

slovakia

left justify in out

Budova bola navrhnutá spoločnosťou Foster+Partners a bude stáť len 25 metrov od vyradenej elektrárne Battersea, v srdci novej modernej £8-miliardovej výstavby na nábreží Temže.

 

Na propagačnom videu a obrázkoch, ktoré boli zverejnené minulý týždeň, je vidieť hotelovú jedáleň a bar s veľkými panoramatickými oknami a krásny "nekonečný" bazén na streche.

 



Hotel by mal svoje brány otvoriť v roku 2019 a bude prevádzkovaný amsterdamskou skupinou art'otel. Táto skupina má hotely už aj v Nemecku, Maďarsku či Holandsku a plánuje vybudovať ešte jeden v londýnskej štvrti Hoxton. Nie sú známe bližšie informácie o cenách izieb, ale v Amsterdame začínajú približne na €170 za noc.

Možno si poviete, že bazén na streche londýnskeho hotela asi nebude to najšťastnejšie riešenie vzhľadom na prevažne zlé počasie, ale keď ho majú aj v New Yorku...




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies