Bude sa musieť rozhodnúť či lyže alebo snoubord! Ledecká pre kolíziu termínov nestihne účasť na oboch MS

NETKY.SK • 19 December 2018, 13:31 • 2 min
Bude sa musieť rozhodnúť či lyže alebo snoubord! Ledecká pre kolíziu termínov nestihne účasť na oboch MS

PRAHA - Česká reprezentantka Ester Ledecká sa bude musieť vo februári rozhodnúť medzi účasťou na majstrovstvách sveta v zjazdovom lyžovaní a MS v snoubordingu. Olympijská šampiónka z Pjongčangu v super G aj paralelnom obrovskom slalome v snoubordingu pravdepodobne nebude môcť nadviazať na svoj jedinečný úspech zo ZOH 2018.

slovakia

left justify in out

Svetový šampionát v snoubordingu je na programe od 31. januára do 10. februára v americkom Park City. Majstrovstvá sveta v zjazdovom lyžovaní bude hostiť švédske mesto Aare v termíne of 4. do 17. februára 2019. Paralelný obrovský slalom a paralelný slalom sa v USA uskutočnia 4. a 5. februára. Prvé medaily rozdajú v Aare 5. februára v super G žien.

"Dúfala som, že preteky v snoubordingu presunú. Ak by sa uskutočnili o týždeň skôr, stihla by som obe súťaže. Organizátori však nechceli pristúpiť k zmene. Na druhej strane ich chápem. Prečo by mali meniť termíny kvôli jednému športovcovi," uviedla 23-ročná Ledecká po rozhovoroch s predstaviteľmi Medzinárodnej lyžiarskej federácie (FIS). 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies