Bude poriadne dusno: Tento týždeň sa oteplí, čakajú nás prehánky

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 11:52 • 2 min
Bude poriadne dusno: Tento týždeň sa oteplí, čakajú nás prehánky

BRATISLAVA – Aprílové počasie, ktoré sme zažívali počas mája, pokračuje aj v júni. Napriek tomu, že sa tento týždeň poriadne oteplí a teploty by už mali prekročiť 30 stupňov, nebude zrovna najpríjemnejšie.

slovakia

left justify in out

Predpoveď počasia na pondelok (zdroj SHMÚ):

Premenlivá, prevažne veľká oblačnosť. Miestami prehánky, ojedinele búrky.  Najvyššia denná teplota 19 až 25 st. Teplota na horách vo výške 1500 m okolo 11 st. Slabý premenlivý vietor, pri búrkach prechodne zosilnie.

Predpokladané množstvo zrážok: do 5 mm, pri búrkach ojedinele okolo 15 mm

 

Utorok:

Premenlivá oblačnosť. V noci ojedinele, cez deň miestami prehánky  alebo búrky. Najnižšia nočná teplota 15 až 10, v dolinách miestami okolo 8 st. Najvyššia denná teplota 21 až 26 st, na Orave, v Liptove a na Spiši  okolo 19 st. Slabý, na západe severozápadný vietor do 5 m/s (20 km/h).

 

Streda:

Premenlivá, prechodne zväčšená oblačnosť. V noci ojedinele, cez deň  postupne na viacerých miestach prehánky, miestami aj búrky. Najnižšia nočná teplota 14 až 9 st, na juhozápade miestami okolo 16 st. Najvyššia denná teplota 22 až 27 st, na Kysuciach, Orave, v Liptove  a na Spiši okolo 20 st. Slabý vietor, pri búrkach prechodne zosilnie.

 

Štvrtok:

Malá, cez deň miestami zväčšená oblačnosť. Ojedinele prehánky alebo  búrky. Veterno. Najnižšia nočná teplota 17 až 12 st, v dolinách miestami okolo 10 st. Najvyššia denná teplota 24 až 30 st.

 

Piatok:

Malá, cez deň postupne miestami zväčšená oblačnosť a miestami prehánky  alebo búrky, aj intenzívne, prípadne s krúpami. Veterno. Najnižšia nočná teplota 20 až 14 st. Najvyššia denná teplota 24 až 30 st, na juhovýchode okolo 32 st.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies