Bude kráľovská svadba! Vieme, kedy si Princ Harry a Meghan Markleová povedia "Áno"

NETKY.SK • 15 December 2017, 15:16 • 2 min
Bude kráľovská svadba! Vieme, kedy si Princ Harry a Meghan Markleová povedia "Áno"

LONDÝN - Britský princ Harry (33) a americká herečka Meghan Markleová (36) sa zosobášia 19. mája budúceho roka v Kaplnke svätého Juraja na Windsorskom zámku západne od Londýna.

slovakia

left justify in out

S odvolaním sa na vyhlásenie Kensingtonského paláca o tom v piatok informovali agentúry DPA a AP. Pár oznámil svoje zasnúbenie koncom novembra po 18 mesiacoch od začatia vzťahu a mesiacoch špekulácií v médiách o jeho budúcnosti.

 

Prvé informácie o termíne sobáša zverejnil Kensingtonský palác už koncom novembra, potvrdenie presného termínu a miesta prišlo podľa DPA v piatok.

Svadbu vrátane kvetov, obsluhy, hudby a svadobnej hostiny zaplatí kráľovská rodina. Markleová, ktorá je protestantkou, absolvuje ešte pred obradom v rámci anglikánskej cirkvi krst aj konfirmáciu. Táto americká herečka sa zároveň plánuje v nadchádzajúcich rokoch stať britskou občiankou, uviedla v novembri BBC.

 

Harry je v súčasnosti piaty v poradí následníctva britského trónu, zatiaľ čo Meghan je známa najmä pre svoju rolu v americkom televíznom seriáli Suits (Kravaťáci). Snúbencov zoznámil spoločný priateľ, pričom prvý raz sa stretli na "rande na slepo" v júli 2016. Princ pre médiá potvrdil tento vzťah o niekoľko mesiacov neskôr a zároveň im vyčítal, že zasahovali do osobného života Markleovej.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona